lauantai 12. joulukuuta 2009

Tervetuloa seuraamaan onnistumisia ja epäonnistumisia kaikenlaisen ompelun ja muun mukavan parissa

Tämän blogin tarkoitus on siis pitää yllä muutama viikko sitten uudelleen löytynyttä käsityöinnostustani. Mikään erityisen taitava en ole, mutta sitäkin yritteliäämpi ja kirosanojen yllyttämänä syntyy milloin mitäkin enemmän tai vähemmän onnistunutta tuotosta. Eräänlainen taito on myös peitellä epäonnistumisiaan...

Nyt löytynyt innostukseni kohdistuu lähinnä tuolla ompelukoneella ompeluun, mutta myös erilaisia kudottuja tekeleitä saattaa näin joulun alla syntyä. Koneella ei ole tullut tehtyä ylä-asteen jälkeen muuta, kuin lahkeiden lyhennyksiä (niitäkin harvoin, koska suosin ylipitkiä, repaleisiksi rispaantuvia lahkeita..) ja pari sähellystä, mutta kutomista on tullut harrasteltua välillä enemmän ja välillä vähemmän.



Innostus laukkuun löytyi Finlayssonin tehtaanmyymälästä turusta, kun löysin sieltä 2 € maksavan kolibrikuviollisen kaitaliinan...no en minä kyllä sitä pöytää varten ostanut, ja tarttui niitä mukaan useampikin..
Lisäksi ostin laukkua varten palan erittäin rumaa rapukuviollista kangasta vuoriksi (Eurokankaasta) ja askartelukaupasta kukkarokehykset hintaan 4,50€ (askarteluliike Presento, Kauppiaskatu, Turku).



Mitään ohjetta minulla ei tämän tekemiseen ollut, mutta idean sain jo aikoja sitten näkemistäni retrokukkarokasseista, joihin törmäsin joskus messuilla. Marimekolla oli syksyllä enemmän omaani muistuttavia myynnissä. Itse ainakin pidän lopputuloksesta, vaikkakin laukku tuppaa herkästi putoamaan olkapäältä.



2 kommenttia:

anna kirjoitti...

söpönen laukku ja aivan ihastuttavaa tuo kangas. <3 ja voi tuota ylempänä olevaa norsua, sitä on maailma vähän murjonut :) herttainen on silti.

Riikka kirjoitti...

Kiitos. Ihan samaa mieltä olen kyllä tuosta kankaasta, harmmi kun ei löydy rullatavarana