perjantai 5. helmikuuta 2010

Pöllömpää

Mitä saadaan, kun yhdistetään innostunut väsääjä, anttilan jämälaari ja 1,20€?
No tietenkin tämä aivan jäätävä 1m x 1m (verho?)kangas.

Ei huolta, ei se tuollaiseksi jäänyt. Julmasti pyydystin jo yhden pelokkaan pikku pöllön kotipuustaan. Syntyi siis tällainen kukkaro:



Tähän kukkaroon käytin vuorina valkoista huonekalukangasta, koska pöllökangas oli itsessään niin lötköä, että kukkaro kaipasi mielestäni vähän ryhdikkyyttä.
Aika hypnoottiset silmät, eikö?

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hihih, verhokankaaksi olis tosiaan liian hypnoottinen XD Pussukkana aivan ihana. Aloin fanittamaan pöllöjä kun näin yhden livenä joulukuussa, oli kyllä vaikuttava. Nyt tekis mieli neuloa pöllöjä joka juttuun :D

Riikka kirjoitti...

ooo, osaatko sä neuloa pöllöjä? Mä oon silmät pyöreinä kuolaillut pöllökuvion ohjetta suomeksi, kun en vaan tajua löytämääni englanninkielistä lapasohjetta (koitin siis kalastella ohjeesta vain sen kuvion ohjetta, mut kun ei tajuu niin ei tajuu). Pistä blogiis kuvia, jos syntyy tuotoksia, niin voin niitä kadehtia :D

Hanna kirjoitti...

jooh. tein lahjaks aikas söpöt lapaset, ovat jo lähteneet maailmalle. laitan vaikka fb:hen kuvan kun kuvat on suhruisia eikä ihan painokelvollisia. varmaan sama lapasohje mitä katsoit.. katson jos osaisin tulkita mikä osa ohjeesta on pöllöä.

AnneKa kirjoitti...

Tuosta kukkarosta ei kyllä uskalla rahaa ottaa, kun toi pölö saattaa suuttua :D. Hieno!

navettakissa kirjoitti...

Piti ihan paremmalla ajalla tulla kattomaan sun blogia, kun töissä en ehtinyt. Täytyy sanoa, että nyt MÄ olen rakastunut!! Siis IIK, toi on ihanin kukkaro IKINÄ! =) Eikä ton tartte yhtään pullukka ollakaan, toi on just hyvä noin. Aah ja ooh, taitava olet.

Riikka kirjoitti...

anneli, tää on kato varassuojattu :)