keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Repolainen


Blogeja katsellessani, huomasin jossain blogissa aivan ihanan beigen kettu repolaisen ja pakkohan sellainen oli itselle saada. Piirtelin siis tuon blogin kuvaa mukaillen itselleni kaavat ja tein oman punavalkoisen versioni. Valitettavasti ehdin jo hukata sivun, joten jos joku tietää mistä mallia on otettu niin olisin kiitollinen kommentista kommenttilaatikkoon. Jostain kirjasta sen ketun kaavat muistaakseni oli otettu.


Ongelmia aiheuttivat silmät ja pään kiinnitys muuhun vartaloon. Päädyin lopulta käyttämään mustia helmiä, vaikka tulikin ostettua myös sellaiset ihan silmän näköiset muoviset hmm... jutut.
Pään ja hännän kiinnitin käsin vartaloon ja kaulalle eksyi vihreä koristenauha, peittämään ei niin tyydyttävää työjälkeä.

Koristeeksi päätyy tämä kettu, tuonne raahasin sen retkottamaan yhden sairaan kyljelle, saa varmaan sydärin kun herää ;)


Tässäpä vielä se ainoa ystävänpäiväkortti, jonka vaivauduin itse tekemään (into loppui siihen). Sydämet ja teksti on kierrätetty jostain vanhasta ystävänpäiväkortista, kun päädyin siihen, että saatuja vanhoja kortteja pursuu ihan turhaan joka paikasta. Tein myös yhdet patalaput silloin lahjaksi, mutta kiireessä unohtui se kuvaaminen. Eli laiskotteluksi ei nämä päivät ole menneet, vaikka päivityksiä ei olekaan hetkeen näkynyt. Olen vain keskittynyt haaveilemaan makoisista japanilaisista kankaista, joita aion maasta rontata tuliaisiksi reilun kuukauden kuluttua. Njamnjam

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tammi. Raili Myntti. Pehmeitä leluja ohjeita ja kaavoja :on kirja josta löytyy ketunpojan kaavat.:)
Itselläni on työnalla..:)
-Susu