keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Uusi neulatyyny ja tonttuja taas vaihteeksi

Tekaisin eilen illalla itselleni ihka ensimmäisen neulatyynyn. Kyllä, tähän asti olen säilönyt neuloja pienessä kannettomassa rasiassa, joka on ollut levjänä ompelulaatikossa ja välillä pöydälläkin. Olen monessa blogissa nähnyt tämän näköisiä hauskoja neulatyynyjä ja aina ajatelllut, että vielä minä joskus tuollaisen teen.


Tällainen siitä sitten tuli. Kankaana käytin tuollaista äklön makeaa tildauskangasta (ei oikein ole minun makuuni, mitä lienen ajatellut tuota hankkiessani?), jota piti vähän tasapainottaa mustalla värillä. Sain sitten kuningasidean pistää täyttöaukkoon tuollaisen punaisen kanttausnauhanpätkän. No ei ollut kovin hyvä idea, kun nauha oikein korostaa täyttöaukon käsin ommeltua reunaa. Mutta samapa tuo, tuli siitä muuten ihan hauska ja ainakin toimiva :)

Vieläkin näitä tonttuja tuntuu piisaavan. Kolme tonttua on vielä esittelemättä näidenkin jälkeen.


Ovikoriste on tehty pajunoksista, jotka on rautalangan avulla taivutettu kranssiksi. Perhosen pyörittelin metallilangasta jo joskus kesällä, mutta paikkansa se löysi vasta nyt. Perhoselle kaveriksi pistin pienen, hiukan kiukkuisen oloisen tontun, joka oli ensimmäinen minitonttuni (ensiksi tein siis isoja tonttuja, kunnes tuli kiire ja siirryin pienten tonttujen tehtailuun). Kranssi jäi ihan vain omaan ulko-oveen.


Tämä vihreänuttuinen tonttu oli tonttu nro 2. Ei niin kovin onnistunut yksilö, koska näyttää luonossa melko vihaiselta. Siksipä jäikin omaan kotiin, kun en viitsinyt vihaista kenellekkään antaa.

Ei kommentteja: