keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Viimeiset tontut

Jäipä sitten kuitenkin nämä viimeiset tontut vielä esittelemättä, kun suuntasin viimeviikoksi Singaporeen lomailemaan. Niin hieno reissu, pistän kuvia matkasta myöhemmin myös tänne. Nyt kuitenkin nämä tonttuset..

 
Tämä oli aivan ensimmäinen tonttuni, jota tehdessä vielä seurasin ohjetta (en tosin kovin tarkasti). Oli niin helppo ja kiva tehdä, että aloin tehtailla näitä enemmänkin, kuten päivityksistä on käynyt ilmi. Tämä ja seuraavan kuvan tonttu jäivät kotiin, kun pidän niistä ehkä eniten. Kolmas meni serkun pakettiin.


Tämä nättitonttu on kolmas tekeleeni, jonka kohdalla kokeilin uudenlaista asentoa tontulle. Tällä tontulla on myös lapaset, joita kovin monella ei ole, kun koin niiden tekemisen jotenkin ärsyttävän hankalaksi. 

Sitten vielä viimeinen tyttötonttu, josta ei tullut oikein hyvää kuvaa otettua. Tontun nuttu ei todellisuudessa ole noin sininen, vaan viettää oikeastaan enemmän turkoosiin. 

Jep jep, seuravissa päivityksissä sitten tosiaankin matkakuvia, kukkarolaukku ja ehkä myös pipo, jos saan sen kuvattua. Ihanaa lakaista joulu vihdoin maton alle...pitäisköhän tuo kynttelikkökin siivota tuosta pöydältä...ehkä joo.

Ei kommentteja: